logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NOWAK B
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: A. Gramza-Michalowska, B. Nowak, J. Korczak
Tytuł: The application of HACCP system in meat products for catering industry - a practical guide for pork loin chop
Źródło: Ital. J. Food Sci. - 2011, vol. 23, no. 1, s. 45-54, il., bibliogr.
p-ISSN: 1120-1770
Angielskie słowa kluczowe: catering ; critical control point ; HACCP ; food safety ; meat products ; pork loin chops
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.534
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2009
Autorzy: P. Zmora, B. Nowak, M. Pyrski, F. Wolski, F. Porzucek, M. Lesiecki, M. Hejdysz, A. Lewicki, A. Bilska, B. Marczewski, A. Potkański, M. Szumacher-Strabel, A. Cieślak
Tytuł: Bakterie probiotyczne a mikroflora autochtoniczna środowiska żwacza
W: Fizjologia i biochemia w żywieniu zwierząt : VI Konferencja młodych badaczy, Poznań, 21-22 września 2009 r..
Adres wydawniczy: Jabłonna : Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN, 2009
Szczegóły: s. 130-132, bibliogr.
ISBN: 978-83-924535-4-3
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP