logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NOWAK ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Anna Nowak, Magdalena Majerowska, Zuzanna Dobersztyn, Marianna Raczyk
Tytuł: Nasiona maku białego i niebieskiego - bogaty w związki bioaktywne surowiec do produkcji oleju tłoczonego na zimno
W: Nauka dla środowiska przyrodniczego : IV Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców w Poznaniu, 23-25 kwietnia 2015 r., Książka abstraktów.
Inf. o wydaniu: Wydanie na płycie CD.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2015
Szczegóły: s. 85-86
Polskie słowa kluczowe: mak niebieski ; mak biały ; kwasy tłuszczowe ; fitosterole ; tokoferole
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2015
Autorzy: Magdalena Majerowska, Zuzanna Dobersztyn, Anna Nowak, Marianna Raczyk
Tytuł: Olej z nasion chia tłoczony na zimno - naturalne źródło związków bioaktywnych
W: Nauka dla środowiska przyrodniczego : IV Ogólnopolska Konferencja Młodych Naukowców w Poznaniu, 23-25 kwietnia 2015 r., Książka abstraktów.
Inf. o wydaniu: Wydanie na płycie CD.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2015
Szczegóły: s. 76-77
Polskie słowa kluczowe: szałwia hiszpańska ; kwasy tłuszczowe ; fitosterole ; tokoferole
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2005
Autorzy: Józef Piróg, Grzegorz Bykowski, Marian Pędziński, Anna Nowak
Tytuł: Ocena sensoryczna małosolnych owoców ogórka uprawianego w gruncie
Źródło: Zesz. Nauk. AR Wroc., Rol. - 2005, 86 (515), s. 417-424, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1959
Polskie słowa kluczowe: ogórek ; uprawa roślin ; uprawa gruntowa ; odmiany roślin ; kwaszenie ; ogórki małosolne ; ocena sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: cucumber ; cultivars ; pickled ; sensory assessment
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP