logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: NEUMANN MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2007
Autorzy: Anna Olejnik, Iwona Pranke, Katarzyna Kowalska, Wojciech Białas, Małgorzata Neumann, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Potencjał antyproliferacyjny brokuł w odniesieniu do ludzkich komórek nowotworowych in vitro
W: Naturalne przeciwutleniacze: od surowca do organizmu : Konferencja Naukowa, Poznań, 29-30.01.2007 r., Streszczenia.
Adres wydawniczy: Poznań : [Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego], 2007
Szczegóły: s. 122
ISBN: 978-83-7160-443-0
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2007
Autorzy: Małgorzata Neumann, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Przemiany przeciwutleniaczy w przewodzie pokarmowym
W: Naturalne przeciwutleniacze: od surowca do organizmu : Konferencja Naukowa, Poznań, 29-30.01.2007 r., Streszczenia.
Adres wydawniczy: Poznań : [Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego], 2007
Szczegóły: s. 86
ISBN: 978-83-7160-443-0
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2006
Autorzy: Małgorzata Neumann, Kamila Goderska, Katarzyna Grajek, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Modele przewodu pokarmowego in vitro do badań nad biodostępnością składników odżywczych
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2006, R. 13, nr 1 (46), s. 30-45, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Polskie słowa kluczowe: żywienie człowieka ; żywność ; zdrowie człowieka ; składniki pokarmowe ; biodostępność ; przewód pokarmowy ; trawienie ; fizjologia człowieka ; badania modelowe
Angielskie słowa kluczowe: gastrointestinal tract ; digestion in vitro ; bioavailability ; models
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2005
Autorzy: Małgorzata Neumann, Agnieszka Wasińska, Katarzyna Cimoszko, Włodzimierz Grajek
Tytuł: Wpływ procesów trawienia in vitro na zmiany potencjału antyoksydacyjnego w wybranych produktach spożywczych
W: Technologia i Biotechnologia Żywności - teraźniejszość i przyszłość : XXXVI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Szczecin, 13-14 września 2005, Streszczenia referatów i doniesień.
Adres wydawniczy: Szczecin : Akademia Rolnicza, 2005
Szczegóły: s. 168
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP