logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MONTET DIDIER
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2019
Autorzy: Maciej Kuligowski, Ricardo Lőpez Otero, Katarzyna Polanowska, Didier Montet, Iwona Jasińska-Kuligowska, Jacek Nowak
Tytuł: Influence of fermentation by different microflora consortia on pulque and pulque bread properties
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2019, vol. 99, iss. 14, s. 6307-6314, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2019].
Angielskie słowa kluczowe: pulque ; pulque bread ; antioxidant activity ; sensory evaluation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.422
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2017
Tytuł: Fermented food. Part 2, Technological interventions / Eds. Ramesh C. Ray, Didier Montet
Adres wydawniczy: Boca Raton : CRC Press Taylor & Francis Group, 2017. - 525 s. : il., bibliogr. przy rozdz.
ISBN: 978-1-138-63784-9
Uwagi: Publikacja nie należy do dorobku naukowego UPP.
Charakt. formalna: ZM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/4
Rok: 2017
Autorzy: Tomasz Rychlik, Artur Szwengiel, Marta Bednarek, Edna F. Arcuri, Didier Montet, Baltasar Mayo, Jacek Nowak, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticity
Źródło: Food Contr. - 2017, vol. 73, Part B, s. 1074-1081, il., bibliogr.
p-ISSN: 0956-7135
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 grudnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: fried cheese ; PCR-DGGE ; PGI ; fungi
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.667
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 2013
Autorzy: Edna F. Arcuri, Aly F. El Sheikha, Tomasz Rychlik, Isabelle Piro-Metayer, Didier Montet
Tytuł: Determination of cheese origin by using 16S rDNA fingerprinting of bacteria communities by PCR-DGGE : Preliminary application to traditional Minas cheese
Źródło: Food Contr. - 2013, vol. 30, iss. 1, s. 1-6, il., bibliogr.
p-ISSN: 0956-7135
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2013].
Angielskie słowa kluczowe: traditional minas chees ; PCR-DGGE ; 16S rDNA fingerprintin ; traceability ; geographical origin
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.819
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP