logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MOLSKA MARTA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Maciej Kazimierski, Julita Reguła, Marta Molska
Tytuł: Cornelian cherry (Cornus mas L.) - characteristics, nutritional and pro-health properties
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2019, 18 (1), s. 5-12, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 maja 2019].
Angielskie słowa kluczowe: polyphenols ; anthocyanins ; antioxidant substances ; vitamin C
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
    2/2
    Rok: 2018
    Autorzy: Marta Molska
    Tytuł: Zmiany ilości składników odżywczych i związków biologicznie aktywnych w trakcie kiełkowania gryki tatarki (Fagopyrum tataricum L. Gaertin)
    W: Dni Doktoranta 2018 : Konferencja Naukowa, Poznań, 13 kwietnia 2018 / Red. Ewelina Janicka, Joanna Jaskuła.
    Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
    Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy, 2018
    Szczegóły: s. 30
    Polskie słowa kluczowe: związki bioaktywne ; wartość odżywcza ; kiełki gryki ; aktywność antyoksydacyjna
    Charakt. formalna: PSZ
    Język publikacji: POL
    Praca afiliowana przez UP
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP