logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MAYO BALTASAR
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Marta Bednarek, Artur Szwengiel, Ana Belén Florez, Zbigniew Czarnecki, Baltasar Mayo
Tytuł: Effect of different starter cultures on chemical and microbial parameters of buckwheat honey fermentation
Źródło: Food Microbiol. - 2019, vol. 82, September, s. 294-302, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0740-0020 e-ISSN: 1095-9998
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 marca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: mead ; honey ; traditional fermentation ; PCR-DGGE ; microbiota
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.089
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Tomasz Rychlik, Artur Szwengiel, Marta Bednarek, Edna F. Arcuri, Didier Montet, Baltasar Mayo, Jacek Nowak, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticity
Źródło: Food Contr. - 2017, vol. 73, Part B, s. 1074-1081, il., bibliogr.
p-ISSN: 0956-7135
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 grudnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: fried cheese ; PCR-DGGE ; PGI ; fungi
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.667
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP