logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: MATUSZEWSKA ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2014, t. 47, nr 3, s. 480-485, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 27 sierpnia 2015]
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Matuszewska, Adrianna Podlewska
Tytuł: Całoziarnowa mąka owsiana - surowiec do produkcji pieczywa prozdrowotnego
W: Bromatologia dla społeczeństwa XXI wieku : XXIII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Kraków 10-12 września 2014, Program i streszczenia wystąpień.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2014
Szczegóły: s. 146-147 [abstr. IP3]
ISBN: 978-83-934442-5-0
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa mąka owsiana ; metody wytwarzania ciasta ; jakość pieczywa pszenno-owsianego
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; methods of preparing dough ; quality of wheat-oat bread
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2010
Autorzy: Małgorzata Kobus, Anna Matuszewska, Alicja Kawka, Jan Michniewicz
Tytuł: Wpływ otrąb owsianych na właściwości fizyczne ciasta pszenno-owsianego
W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Wrocław, 20-21 maja 2010.
Adres wydawniczy: [Wrocław] : [Uniwersytet Przyrodniczy], [2010]
Szczegóły: s. 67
ISBN: 978-83-923549-4-9
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP