logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LEWKO L
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: E. Gornowicz, S. Nowaczewski, L. Lewko, R. Zwierzyński, K. Moliński, E. Skotarczak
Tytuł: Characteristics of slaughter value in geese depending on genotype and diet supplementation of herbs
Tytuł równoległy: Charakterystyka wartości rzeźnej gęsi w zależności od pochodzenia i żywienia z dodatkiem ziół
W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA "Nauka praktyce - praktyka nauce" : 18-20.09.2017, Tarnowo Podgórne, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: [B.m] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 134-135
Polskie słowa kluczowe: gęsi ; rasy zwierząt ; odmiany ; płeć ; tucz ; mięso ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: geese ; breed ; variety ; sex ; fattening ; meat ; quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2014
Autorzy: E. Gornowicz, L. Lewko, T. Szablewski
Tytuł: Fatty acid profile of breast muscle in geese
W: Proceedings of the 6th International Conference on Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław, 26-27 June 2014.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 60
ISBN: 978-83-7717-183-7
Polskie słowa kluczowe: profil kwasów tłuszczowych ; mięśnie piersiowe ; gęsi
Angielskie słowa kluczowe: fatty acids profile ; breast muscle ; geese
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2014
Autorzy: L. Lewko, E. Gornowicz, S. Nowaczewski, T. Szablewski
Tytuł: Analiza porównawcza cech jakości skorupy jaj kaczek ze stad zachowawczych
Tytuł równoległy: Comparative analysis of eggshell quality traits of ducks from conservation flocks
W: XXVI Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce" : 08-10.09.2014, Kazimierz Dolny nad Wisłą, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014
Szczegóły: s. 200-201
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 grudnia 2014].
Polskie słowa kluczowe: kaczki ; jaja kacze ; skorupa jaja ; jakość skorupy
Angielskie słowa kluczowe: duck ; egg ; shell ; quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2010
Autorzy: T. Szablewski, R. Cegielska-Radziejewska, L. Lewko, A. Kaczmarek, E. Gornowicz
Tytuł: A comparison of selected quality attrributes of eggs coming from different lines of laying hens
Tytuł równoległy: Porównanie wybranych wyróżników jakości jaj różnych rodów kur nieśnych
W: Science for poultry practice - poultry practice for science : XXII International Poultry Symposium PB WPSA, 6-8 September 2010.
Adres wydawniczy: Olsztyn : [b.w.], 2010
Szczegóły: s. 247-248
Polskie słowa kluczowe: wyróżniki jakościowe ; rasy rodzime ; jaja
Angielskie słowa kluczowe: egg quality attributes ; native breeds
Charakt. formalna: PKN
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP