logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LE THANH JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2006
Autorzy: Joanna Le Thanh, Wioletta Błaszczak, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Strawność a struktura spożywczych skrobi modyfikowanych
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 117
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: skrobia spożywcza ; skrobia modyfikowana ; struktura ; strawność ; tempo trawienia
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2006
Autorzy: Grażyna Lewandowicz, Krystyna Prochaska, Joanna Le Thanh, Patrycja Kędziora
Tytuł: Wpływ hydrolizy enzymatycznej na właściwości powierzchniowe skrobi modyfikowanych chemicznie
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 208
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: skrobia spożywcza ; modyfikacja chemiczna ; skrobia modyfikowana ; hydroliza enzymatyczna ; właściwości powierzchniowe
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2005
Autorzy: Joanna Le Thanh, Krystyna Prochaska, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Hydroliza enzymatyczna skrobi utlenionej w bioreaktorze membranowym
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2005, R. 12, nr 2 (43) supl., s. 222-234, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Polskie słowa kluczowe: bioreaktory ; bioreaktor membranowy ; hydroliza enzymatyczna ; skrobia utleniona ; aktywność powierzchniowa
Angielskie słowa kluczowe: enzymatic hydrolysis ; membrane bioreactor ; oxidised starch ; surface activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP