logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: LE THAN-BLICHARZ JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Hanna Maria Baranowska, Joanna Le Than-Blicharz, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: The effect of divalent ions on water dynamics in native potato starch pastes
W: Proceedings of the 13th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience : 8-10 November 2017, Prague, Czech Republic / Ed. Radmila Řápková, Jana Čopíková.
Adres wydawniczy: Prague : Czech Chemical Society, 2017
Szczegóły: s. 187-191, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-80-86238-74-6
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

    2/3
    Rok: 2016
    Tytuł: Bioprodukty - pozyskiwanie, właściwości i zastosowanie w produkcji żywności [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Grażyna Lewandowicz, Joanna Le Thanh-Blicharz
    Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
    Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016. - 118 s. : il., bibliogr. przy rozdz.
    ISBN: 978-83-7160-835-3
    Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 29 czerwca 2016].
    Liczba arkuszy: 7,64
    Charakt. formalna: PM
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 4.000
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
    3/3
    Rok: 2015
    Autorzy: Joanna Le Than-Blicharz, Agnieszka Makowska, Jacek Lewandowicz, Zuzanna Małyszek
    Tytuł: Wpływ jonów metali dwuwartościowych na właściwości skrobi porowatych
    W: Żywność - Zdrowie - Przyszłość : XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Lublin, 25-26 czerwca 2015, Materiały konferencji naukowej / Red. tech. Anna Jakubczyk.
    Adres wydawniczy: Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2015
    Szczegóły: s. 217
    ISBN: 978-83-9354214-6-1
    Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 27 sierpnia 2015].
    Polskie słowa kluczowe: skrobia porowata ; barwa ; adsorpcja jonów dwuwartościowych ; reologia
    Charakt. formalna: PSZ
    Język publikacji: POL
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP