logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KUTYŁA-KUPIDURA E M
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: H. M. Baranowska, M. Sikora, M. Krystyjan, A. Dobosz, E.M. Kutyła-Kupidura, P. Tomasik
Tytuł: The correlation time spectra of water in potato starch gels
W: XII International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science : Defining Food by Magnetic Resonance, 20-23 May 2014, Cesena, Italy, Abstract Book.
Adres wydawniczy: [Bologna] : [Universita di Bologna], 2014
Szczegóły: s. 100
ISBN: 978-88-902152-4-7
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP