logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KUPCZYK B
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2001
Autorzy: B. Kupczyk, M. Gogolewski
Tytuł: Influence of added menadione (vitamin K3) on dissolution and dimerization of tocopherols and autoxidation of triacylglycerols during storage of plant oils.
Źródło: Nahr.-Food. - 2001, vol. 45, no. 1, s. 9-14, il., bibliogr.
p-ISSN: 0027-769X
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line w ramach konsorcjum Wiley. - Od vol. 48, no. 4 zmiana tytułu czasopisma na "Molecular Nutrition and Food Research"
Polskie słowa kluczowe: oleje roślinne ; przechowywanie ; olej sojowy ; olej rzepakowy ; autooksydacja ; tokoferole ; triacyloglicerole ; dimeryzacja ; przeciwutleniacze ; menadion
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.609
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 1992
Autorzy: M. Gogolewski, M. Nogala-Kałucka, B. Kupczyk, A. Jasińska-Stępniak
Tytuł: Trwałość olejów roślinnych przechowywanych w różnych warunkach
W: Postęp w Technologii i Chemii Żywności : Materiały XXIII Sesji Naukowej Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Poznań, 17-18 września 1992.
Adres wydawniczy: Poznań : [Akademia Rolnicza], [1992]
Szczegóły: s. 15-16, bibliogr.
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP