logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KULIGOWSKI MACIEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 29



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/29
Rok: 2019
Autorzy: Maciej Kuligowski, Ricardo Lőpez Otero, Katarzyna Polanowska, Didier Montet, Iwona Jasińska-Kuligowska, Jacek Nowak
Tytuł: Influence of fermentation by different microflora consortia on pulque and pulque bread properties
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2019, vol. 99, iss. 14, s. 6307-6314, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2019].
Angielskie słowa kluczowe: pulque ; pulque bread ; antioxidant activity ; sensory evaluation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.422
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/29
Rok: 2019
Autorzy: Katarzyna Polanowska, Rafał M. Łukasik, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Development of a sustainable, simple, and robust method for Efficient l-DOPA extraction
Źródło: Molecules. - 2019, vol. 24, iss. 12, art. 2325, il.,bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1420-3049
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 listopada 2019].
Angielskie słowa kluczowe: l-DOPA ; Vicia faba ; extraction ; Parkinson's disease ; stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.060
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/29
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Iwona Jasińska-Kuligowska, Marcin Kidoń, Aleksander Siger, Magdalena Rudzińska, Jacek Nowak
Tytuł: Effect of replacing cocoa powder by carob powder in the muffins on sensory and physicochemical properties
Źródło: Plant Foods Hum. Nutr. - 2018, vol. 73, 3, s. 196-202, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0921-9668 e-ISSN: 1573-9104
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 sierpnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: proszek z chleba świętojańskiego ; kakao ; fitosterole ; aktywność antyrodnikowa ; izoflawony
Angielskie słowa kluczowe: carob powder ; cocoa ; phytosterols ; antiradical activity ; isoflavones
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.598
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/29
Rok: 2017
Autorzy: Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski, Bingzhu Hou
Tytuł: Changes in bioactive compounds and antioxidative activity during douchi fermentation process
W: Current trends in commodity science : 14th IComSC'17, 19th-22nd June 2017, Poznań, Poland, Book of abstracts / Eds. Daniela Gwiazdowska, Urszula Samotyja, Krzysztof Juś.
Adres wydawniczy: Poznań : Faculty of Commodity Science Poznań University of Economics and Business, 2017
Szczegóły: s. 73
ISBN: 978-83-943304-7-7
Uwagi: 14th International Commodity Science Conference - Current Trends in Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, 19th-22nd June 2017.
Angielskie słowa kluczowe: bioactive compounds ; antioxidative activity ; Douchi ; functional food ; food quality
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
5/29
Rok: 2017
Autorzy: Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski, Bingzhu Hou
Tytuł: Changes in bioactive compounds and antioxidative activity during douchi fermentation process
W: Current trends in commodity science : Food safety and analysis of bioactive substances / Ed. Hanna Śmigielska.
Adres wydawniczy: Poznań : University of Economics and Business, Faculty of Commodity Science, 2017
Szczegóły: s. 20-37, il., bibliogr., abstr., streszcz.
ISBN: 978-83-94206-1-9
Polskie słowa kluczowe: Douchi ; polifenole ; aktywność przeciwutleniająca ; żywność funkcjonalna ; jakość żywności ; fermentacja
Angielskie słowa kluczowe: Douchi ; polyphenols ; antioxidative activity ; functional food ; food quality ; fermentation
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
6/29
Rok: 2017
Autorzy: Maciej Kuligowski, Katarzyna Pawłowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Jacek Nowak
Tytuł: Isoflavone composition, polyphenols content and antioxidative activity of soybean seeds during tempeh fermentation
Źródło: CyTA-J. Food. - 2017, vol. 15, no. 1, s. 27-33, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1947-6337 e-ISSN: 1947-6345
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 21 maja 2019].
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.371
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
7/29
Rok: 2017
Autorzy: K. Pawłowska, M. Kuligowski, J. Nowak
Tytuł: Vicia faba and fava bean's production as a source of neurotransmiter precursor
W: Food: today and tomorrow. XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : 5 th International Session of Young Scientific Staff, May 18-19th 2017 Szczecin.
Adres wydawniczy: [Szczecin] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 148-149, bibliogr.
ISBN: 978-83-935477-9-1
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
8/29
Rok: 2017
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak, Dorota Walkowiak-Tomczak
Tytuł: Źródła prekursorów dopaminy oraz ocena możliwości zwiększenia zawartości L-3,4-dihydroksyfenyloalaniny poprzez zastosowanie fermentacji
W: Żywność dla Przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Materiały Konferencji Naukowej, Wroclaw, 4-5 lipca 2017 r.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
Szczegóły: s. 48
ISBN: 978-83-7717-265-0
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
9/29
Rok: 2016
Autorzy: Maciej Kuligowski, Jacek Nowak, Iwona Jasińska-Kuligowska
Tytuł: Fermentation process and bioavailability of phytochemicals from sourdough bread
W: Bread and its fortification. Nutrition and health benefits / Ed. by Cristina M. Rosell, Joanna Bajerska, Aly F. El Sheikha.
Adres wydawniczy: Boca Raton : Taylor and Francis Group, 2016
Seria: Food Biology Series
Szczegóły: s. 68-78, bibliogr.
ISBN: 978-1-4987-0156-3
Liczba arkuszy: 0,6
Charakt. formalna: ZRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
10/29
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Faba bean as a source of L-Dopa for people suffering from Parkinson's disease
W: Ekologia człowieka = Human ecology : II Międzynarodowa Konferencja, Szczecin, 9th-10th June 2016.
Adres wydawniczy: Szczecin : Wydawnictwo Uczelnianie Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016
Szczegóły: s. 162-163, il.
ISBN: 78-83-7663-214-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
11/29
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Wpływ obróbki termicznej na zawartość 3,4-dihydroksyfenyloalaniny w nasionach bobu
W: I Ogólnopolska Konferencja Nowe Horyzonty w Naukach Przyrodniczych BIOT 2016 : Poznań, 6 maja 2016 r., Książka abstraktów.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2016
Szczegóły: s. 95, bibliogr.
Polskie słowa kluczowe: 3,4-dihydroksyfenyloalanina ; bób ; choroba Parkinsona
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
12/29
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Nasiona bobu w walce z chorobą Parkinsona
Źródło: Przem. Spoż. - 2016, t. 70, 7, s. 36-38, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: bób ; I-dopa ; dopamina ; neurotransmitery
Angielskie słowa kluczowe: faba bean ; I-dop ; dopamine ; neurotransmitters
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
13/29
Rok: 2016
Autorzy: Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski, Jan Michniewicz
Tytuł: Ocena jakości sensorycznej i wybranych parametrów fizycznych ekstrudatów żytnich o wysokiej zawartości lignanów i błonnika
W: Zagospodarowanie ubocznych produktów przemysłu spożywczego [Dokument elektroniczny] / Red. nauk. Danuta Górecka, Edward Pospiech.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie .pdf.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy, 2016
Szczegóły: s. 73-84, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-836-0
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: ekstruzja ; fermentacja ; fitoestrogeny ; lignany ; żyto
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
14/29
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Pawłowska, Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: The effect of fermentation on levodopa content in faba bean
W: Żywność od A do Z = Food from A to Z : XXI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej, V International Session of Young Scientific Staff, 12-13 maja 2016 Łódź, Polska / Red. i proj. okł. Lidia Mielcarz, Alicja Malik, Michał Kurczewski.
Adres wydawniczy: Łódź : [Politechnika Łódzka], 2016
Szczegóły: s. 35
ISBN: 978-83-912026-8-5
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
15/29
Rok: 2014
Autorzy: Maciej Kuligowski, Agnieszka Gorzan, Iwona Jasińska-Kuligowska, Jacek Nowak
Tytuł: Ocena wpływy obróbki hydrotermicznej i czasu fermentacji na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne produktów tempeh
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2014, z. 577, s. 73-82, il., bibliogr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostep: 3 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: tempeh ; fermentacja ; fasola ; właściwości antyoksydacyjne ; polifenole
Angielskie słowa kluczowe: tempeh ; fermentation ; bean ; antioxidative properties ; polyphenols
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
16/29
Rok: 2013
Autorzy: Henryk Jeleń, Małgorzata Majcher, Alexandra Ginja, Maciej Kuligowski
Tytuł: Determination of compounds responsible for tempeh aroma
Źródło: Food Chem. - 2013, vol. 141, iss. 1, s. 459-465, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 lutego 2014].
Angielskie słowa kluczowe: tempeh ; AEDA ; aroma analysis ; flavour ; gas chromatography-olfactometry GC-O ; odour activity values OAV ; gas chromatography/mass spectrometry ; GC/MS
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.259
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
17/29
Rok: 2013
Autorzy: Maciej Kuligowski, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Wpływ fermentacji na układ białkowy produktów z nasion roślin strączkowych
W: Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 2-3 lipca 2013 r.
Adres wydawniczy: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2013
Szczegóły: s. 53
ISBN: 978-83-937001-0-3
Polskie słowa kluczowe: fermentacja ; rośliny strączkowe ; rozkład białek
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
18/29
Rok: 2013
Autorzy: Maciej Kuligowski, Iwona Jasińska-Kuligowska, Jacek Nowak
Tytuł: Evaluation of bean and soy tempeh influence on intestinal bacteria and estimation of antibacterial properties of bean tempeh
Źródło: Pol. J. Microbiol. - 2013, vol. 62, no. 2, s. 189-194, il., bibliogr.
p-ISSN: 1733-1331
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lutego 2014].
Angielskie słowa kluczowe: tempeh ; human intestine microflora ; digestion ; antibacterial activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.871
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
19/29
Rok: 2013
Autorzy: Maciej Kuligowski, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: The use of electrophoretic technics in the estimation of proteins changes as the fermentation process intensity marker
Tytuł równoległy: Zastosowanie technik elektroforetycznych do oceny zmian białek jako wskaźnika intensywności procesów fermentacyjnych
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 170-171
Polskie słowa kluczowe: nasiona strączkowe ; fermentacja ; elektroforeza ; białka
Angielskie słowa kluczowe: leguminous seeds ; fermentation ; electrophoresis ; proteins
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
20/29
Rok: 2013
Autorzy: Iwona Jasińska-Kuligowska, Maciej Kuligowski, Piotr Kołodziejczyk, Jan Michniewicz
Tytuł: Wpływ procesów fermentacji, ekstruzji i wypieku na zawartość fruktanów w produktach żytnich
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2013, R. 20, nr 5 (90), s. 129-141, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: fruktany ; żyto ; ekstruzja ; fermentacja mlekowa
Angielskie słowa kluczowe: fructans ; rye ; extrusion ; lactic acid fermentation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.311
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
21/29
Rok: 2012
Autorzy: Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Wpływ obróbki hydrotermicznej nasion na właściwości fasolowego tempeh
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2012, t. 45, nr 3, s. 881-886, il., bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: fasolowy tempeh ; obróbka hydrotermiczna ; metody ; właściwości antyoksydacyjne ; polifenole
Angielskie słowa kluczowe: bean tempeh ; hydrothermal treatment methods ; antioxidant activity ; polyphenols
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
22/29
Rok: 2012
Autorzy: Iwona Jasińska, Maciej Jakub Kuligowski, Piotr Kołodziejczyk, Jan Michniewicz
Tytuł: Fruktany zbóż funkcjonalne składniki żywności
Źródło: Przem. Spoż. - 2012, t. 66, 2, s. 21-23, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: fruktany ; prebiotyki ; zboża ; żyto
Angielskie słowa kluczowe: fructans ; prebiotics ; cereal ; rye
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
23/29
Rok: 2012
Autorzy: Maciej Kuligowski, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Interpreting the results of protein electrophoretic separation
Tytuł równoległy: Metody interpretacji wyników elektroforetycznego rozdziału białek
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 96-97
Polskie słowa kluczowe: białka bobu ; elektroforeza SDS-PAGE ; analiza ilościowa ; analiza jakościowa
Angielskie słowa kluczowe: broad bean proteins ; SDS-PAGE electrophoresis ; quality analysis ; quantity analysis
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
24/29
Rok: 2012
Autorzy: Maciej Kuligowski, Małgorzata Gumienna, Zbigniew Czarnecki, Jacek Nowak
Tytuł: Ocena zmian profilu frakcyjnego białek nasion bobu i soczewicy pod wpływem fermentacji mlekowej
W: XXII Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Żywność i żywienie w XXI wieku - wyzwania i nadzieje" : Wisła, 5-7 września 2012, Streszczenia referatów i plakatów.
Adres wydawniczy: [B.m.] : Komitet Organizacyjny XXII Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, [2012]
Szczegóły: s. 62-63
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
25/29
Rok: 2011
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik, Maciej Kuligowski, Zbigniew Czarnecki, Jacek Nowak
Tytuł: Charakterystyka właściwości związków biologicznie czynnych zawartych w wybranym materiale roślinnym
W: XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Aspekty zdrowotne żywności i żywienia" : Białystok, 21-23 września 2011.
Adres wydawniczy: Białystok : Komitet Organizacyjny XXI Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego "Aspekty Zdrowotne Żywności i Żywienia", 2011
Szczegóły: s. 113
ISBN: 978-83-89934-62-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
26/29
Rok: 2010
Autorzy: Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Ocena możliwości adaptacji i zastosowania tradycyjnych azjatyckich technologii w produkcji żywności na rynek polski
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2010, t. 15, nr 3, s. 63-69, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
27/29
Rok: 2010
Autorzy: Michał Gośliński, Renata Zawirska-Wojtasiak, Maciej Kuligowski
Tytuł: Oznaczanie enzymów odpowiedzialnych za powstawanie głównych odorantów owoców ogórka
W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Wrocław, 20-21 maja 2010.
Adres wydawniczy: [Wrocław] : [Uniwersytet Przyrodniczy], [2010]
Szczegóły: s. 141
ISBN: 978-83-923549-4-9
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
28/29
Rok: 2007
Autorzy: Maciej Kuligowski, Jacek Nowak
Tytuł: Możliwości modelowania cech funkcjonalnych żywności wytworzonej z nasion roślin strączkowych poprzez zastosowanie fermentacji typu tempeh
Źródło: Biotechnologia. - 2007, 4 (79), s. 113-124, il., bibliogr.
p-ISSN: 0860-7796
Polskie słowa kluczowe: żywność funkcjonalna ; rośliny strączkowe ; nasiona ; fermentacja ; tempeh ; właściwości funkcjonalne
Angielskie słowa kluczowe: tempeh ; microorganisms ; legumes ; functional properties
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
29/29
Rok: 2006
Autorzy: Barbara Stachowiak, Maciej Kuligowski, Zbigniew Czarnecki, Jacek Nowak
Tytuł: Dobór metody pozyskiwania karotenoidów z komórek drożdży Phaffia rhodozyma
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2006, t. 11, nr 2, s. 135-140, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Zeszyt zawiera materiały: V seminarium "Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów i w analityce", Poznań, 15-17 listopada 2005 r.
Polskie słowa kluczowe: drożdże ; Phaffia rhodozyma ; karotenoidy ; metody izolacji
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP