logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KRYSTYJAN M
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: H. M. Baranowska, M. Sikora, M. Krystyjan, A. Dobosz, P. Tomasik
Tytuł: Studies of the retrogradation process of starch in gels by using Low Field NMR method
W: XIII International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science : June 07-10 2016, Karlsruhe/Germany.
Adres wydawniczy: [Karlsruhe] : [Karlsruhe Institute of Technology], 2016
Szczegóły: s. 73, il., bibliogr.
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2014
Autorzy: H. M. Baranowska, M. Sikora, M. Krystyjan, A. Dobosz, E.M. Kutyła-Kupidura, P. Tomasik
Tytuł: The correlation time spectra of water in potato starch gels
W: XII International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science : Defining Food by Magnetic Resonance, 20-23 May 2014, Cesena, Italy, Abstract Book.
Adres wydawniczy: [Bologna] : [Universita di Bologna], 2014
Szczegóły: s. 100
ISBN: 978-88-902152-4-7
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2010
Autorzy: H. M. Baranowska, M. Sikora, M. Krystyjan, P. Tomasik
Tytuł: Contribution to understanding gelatinization of granular starch
W: Starch : Recent advances in biopolymer science and technology / Ed. Maciej Fiedorowicz, Eric Bertoft.
Adres wydawniczy: Kraków : Polish Society of Food Technologists'. Małopolska Branch, 2010
Szczegóły: s. 13-28, il., bibliogr., abstr.
ISBN: 978-83-932389-0-3
Uwagi: Wybrane materiały z XVIII International Starch Convention, 21-25 czerwca 2010, Kraków.
Angielskie słowa kluczowe: gelatinization ; granular starch swelling NMR spectroscopy ; water relaxation times
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP