logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOTOWSKI KAROL
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: Agnieszka Waśkiewicz, Marian Kostecki, Karol Kotowski, Piotr Goliński
Tytuł: Ochratoksyna A w pieczywie
W: Żywność regionalna i tradycyjna - aspekty surowcowe, technologiczne i ekonomiczne : Materiały na Międzynarodową Konferencję Naukowo-Promocyjną, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, Olsztyn 25-26.11.2009 r. / [Kom. red.: Antoni Jarczyk, Jerzy Borowski, Joanna Klepacka, Elżbieta Tońska, Jadwiga Spiel].
Adres wydawniczy: Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, 2009
Szczegóły: s. 69-73, il., bibliogr.
Polskie słowa kluczowe: pieczywo ; zanieczyszczenia żywności ; mikotoksyny ; ochratoksyna A
Angielskie słowa kluczowe: bread ; mycotoxins ; ochratoxin A
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Agnieszka Waśkiewicz, Karol Kotowski, Marian Kostecki, Piotr Goliński
Tytuł: Zawartość ochratoksyny A w paszach
Źródło: Biul. Nauk. - 2003, 22, s. 45-51, il., bibliogr.
p-ISSN: 1640-1395
Uwagi: Materiały na X Konferencję Naukowo-Promocyjną Lepsza Żywność, UWM, Olsztyn, 27.06.2003 r.
Polskie słowa kluczowe: ochratoksyna A ; pasze
Angielskie słowa kluczowe: ochratoxin A ; fodder
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP