logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOTEWA PRZEMYSŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Przemysław Kotewa, Mirosława Krzywdzińska-Bartkowiak, Michał Piątek, Łukasz Masewicz, Katarzyna Pers, Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Wpływ temperatury i czasu stabilizowania homogenizowanych wędlin na właściwości tekstury i wiązanie wody
W: Żywność dla Przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Materiały Konferencji Naukowej, Wroclaw, 4-5 lipca 2017 r.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
Szczegóły: s. 146
ISBN: 978-83-7717-265-0
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP