logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOTECKA KLAUDIA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2019
Autorzy: Anna Stachniuk, Agata Sumara, Klaudia Kotecka, Magdalena Montowska, Emilia Fornal
Tytuł: LC-QTOF-MS/MS identification of rabbit-specific peptide markers in heat treated meat products
W: 25th International Symposium on Separation Sciences ISSS 2019 : 15-18 September 2019, Łódź, Poland, Book of abstracts / Ed. Joanna Kałużna-Czaplińska, Rafał Głowacki.
Adres wydawniczy: Łódź : [b.w.], 2019
Szczegóły: s. 70, bibliogr.
ISBN: 978-83-955239-0-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2019
Autorzy: K. Kotecka, A. Sumara, E. Fornal, M. Montowska
Tytuł: Differentiation between oilseed proteins using UHPLC-Q-TOF-MS/MS
W: 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the future of food quality, safety, nutrition and health : 17-19 September 2019, Seville, Spain.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [Elsevier], 2019
Szczegóły: [P2.2.29], il.
Angielskie słowa kluczowe: oilseeds ; proteins ; mass spectrometry ; food adulteration
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2018
Autorzy: Klaudia Kotecka, Magdalena Montowska, Emilia Fornal
Tytuł: Porównanie profili białek wyekstrahowanych z nasion roślin strączkowych
W: Nowe wyzwania dla polskiej nauki. Edycja IV : Materiały konferencyjne. cz. 1, Streszczenia wystąpień / Oprac. Marcin Kuczera.
Adres wydawniczy: Kraków : Creativetime, 2018
Szczegóły: s. 30
ISBN: 978-83-63058-84-5
Uwagi: Opracowanie zawiera streszczenia materiałów zaprezentowanych w formie referatów i /lub posterów przez Młodych Naukowców, w trakcie IV Edycji Konferencji nt. Nowe Wyzwania dla Polskiej Nauki, która odbyła się w Poznaniu 1.12.2018 i w Warszawie 2.12.2018.
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2018
Autorzy: M. Montowska, K. Kotecka, E. Fornal
Tytuł: Porównanie profili białkowych ryb surowych i przetworzonych
W: X Polska Konferencja Chemii Analitycznej: Od chemii wszystko się zaczyna : Lublin, 1-5 lipca 2018 roku / Red. nauk. Monika Waksmundzka-Hajnos.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2018
Szczegóły: s. 274
ISBN: 978-83-943480-1-4
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 2016
Autorzy: Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Klaudia Kotecka, Monika Przeor, Bartosz Kulczyński
Tytuł: Evaluation of the fat content and fatty acid profile including trans fatty acids (TFA) in confectionery products available on the Polish market
Tytuł równoległy: Ocena zawartości tłuszczu i profilu kwasów tłuszczowych, w tym izomerów trans kwasów tłuszczowych (tfa), w wyrobach cukierniczych dostępnych na polskim rynku
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2016, t. 10, z. 4, art. 52, bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_10_52.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: zawartość tłuszczu ; kwasy tłuszczowe trans (TFA) ; nasycone kwasy tłuszczowe (SFA) ; wyroby cukiernicze ; wafelki ; cukiernicze przekąski śniadaniowe
Angielskie słowa kluczowe: fat content ; trans fatty acids (TFA) ; saturated fatty acids (SFA) ; confectionery products ; wafers ; confectionery breakfast snacks
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP