logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOSTECKI ADAM
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2018
Autorzy: Ryszard Kowalski, Adam Kostecki, Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Stanisław Gwiazda
Tytuł: Improvement of meat products quality - alternative curing
W: Meat in technology and human nutrition under its working title Meat as a functional and pro-healthy part of our diet : V International Scientific Conference, Poznań - Tarnowo Podgórne, June 27-29, 2018, Abstracts of plenary lectures & poster presentations.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [b.w.], 2018
Szczegóły: s. 19-20
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2015
Autorzy: Adam Kostecki, Agnieszka Bilska, Bożena Danyluk
Tytuł: Chosen quality parameters of pork sausage produced without curing mixture
Tytuł równoległy: Charakterystyka jakości kiełbas wieprzowych wytwarzanych bez dodatku mieszanki peklującej
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2015, 14 (3), s. 191-198, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 stycznia 2016].
Polskie słowa kluczowe: kiełbasy ; azotany ; azotyny ; preparaty warzywne
Angielskie słowa kluczowe: sausages ; sodium nitrate (V) ; sodium nitrate (III) ; vegetable preparation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/4
Rok: 2014
Autorzy: Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Adam Kostecki, Bożena Danyluk
Tytuł: Technologiczna przydatność enzymu transglutaminazy i soli fosforanowej w produkcji kulturowych kiełbas parzonych
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2014, t. 19, nr 4, s. 315-320, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600 e-ISSN: 2392-1765
Polskie słowa kluczowe: wędliny parzone ; transglutaminaza ; fosforany
Angielskie słowa kluczowe: cooked sausage ; transglutaminase ; phosphates
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2014
Autorzy: Bożena Danyluk, Adam Kostecki
Tytuł: Trwałość mikrobiologiczna mięsa i wyrobów mięsnych
Źródło: Gospod. Mięsna. - 2014, nr 1, s. 10-12, il., bibliogr.
p-ISSN: 0367-4916
Angielskie słowa kluczowe: mięso ; wyroby mięsne ; jakość mikrobiologiczna
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP