logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOSOWSKA MONIKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Monika Kosowska, Małgorzata A. Majcher, Henryk H. Jeleń, Teresa Fortuna
Tytuł: Key aroma compounds in smoked cooked loin
Źródło: J. Agric. Food Chem. - 2018, 66 (14), s. 3683-3690, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0021-8561 e-ISSN: 1520-5118
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 września 2018].
Angielskie słowa kluczowe: smoked cooked loin ; aroma-active compounds ; AEDA ; OAV ; GC × GC
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.571
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2017
Autorzy: Monika Kosowska, Małgorzata A. Majcher, Teresa Fortuna
Tytuł: Volatile compounds in meat and meat products
Źródło: Food Sci. Technol. - 2017, vol. 37, no. 1, s. 1-7, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0101-2061 e-ISSN: 1678-457X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 maja 2017].
Angielskie słowa kluczowe: volatile compounds ; meat flavor ; precursors ; meat products
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.084
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP