logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KORZEC MATEUSZ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Jacek Nowak, Mateusz Korzec, Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik
Tytuł: Ocena wpływu technologii produkcji piwa i czasu przechowywania na zawartość polifenoli i właściwości przeciwutleniające piw przemysłowych i domowych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2008, t. 41, nr 3, s. 792-796, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Polskie słowa kluczowe: piwo ; polifenole ; aktywność przeciwutleniająca ; przechowywanie
Angielskie słowa kluczowe: beer ; polyphenols ; antioxidant activity ; storing
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2008
Autorzy: Jacek Nowak, Mateusz Korzec, Małgorzata Gumienna, Małgorzata Lasik
Tytuł: Ocena wpływu technologii produkcji piwa i czasu przechowywania na zawartość polifenoli i właściwości przeciwutleniających piw przemysłowych i domowych
W: XIX Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Prawidłowa jakość żywności i racjonalne żywienie podstawą profilaktyki zdrowotnej" : Łódź, 11-12 września 2008, Streszczenia wykładów, referatów, komunikatów i plakatów.
Adres wydawniczy: [Łodź] : [b.w.], [2008]
Szczegóły: s. 43
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP