logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KONDRATOWICZ ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Anna Kondratowicz, Katarzyna Dopierała, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Interfacial behaviour of egg yolk extracts
Źródło: Food Biophys. - 2019, vol. 14, iss. 2, s. 205-213, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1557-1858
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 września 2019].
Angielskie słowa kluczowe: egg yolk ; lecithin ; phospholipids ; nanocarriers ; liposome
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.411
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2019
Autorzy: Anna Kondratowicz, Marek Weiss, Wojciech Juzwa, Łukasz Majchrzycki, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Characteristics of liposomes derived from egg yolk
Źródło: Open Chem. - 2019, vol. 17, 1, s. 763-778, il., bibliogr., abstr.
e-ISSN: 2391-5420
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 września 2019].
Angielskie słowa kluczowe: nanoparticles ; nanomechanics ; Atomic force microscopy ; flow cytometry ; dynamic light scattering
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.512
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2018
Autorzy: Anna Kondratowicz, Grażyna Neunert, Natalia Niezgoda, Joanna Bryś, Aleksander Siger, Magdalena Rudzińska, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Egg yolk extracts as potential liposomes shell material. Composition vs. vesicles characteristics
Źródło: J. Food Sci. - 2018, vol. 83, no. 10, s. 2527-2535, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-1147 e-ISSN: 1750-3841
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 października 2018].
Angielskie słowa kluczowe: extraction ; extracts composition ; fluorescent probe ; liposome ; membrane permeability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.018
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP