logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOHLER ACHIM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Alain Kondjovan, Achim Kohler, Carolina Eva Realini, Stéphane Portanguen, Ryszard Kowalski, Sylvie Clejron, Philippe Gatellier, Sylvie Chevolleau, Jean-Marie Bonny, Laurent Debrauwer
Tytuł: Towards models for the prediction of beef meat quality during cooking
Źródło: Meat Sci. - 2014, vol. 97, iss. 3, s. 323-331, il., bibliogr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 września 2015].
Angielskie słowa kluczowe: meat quality ; nutritional properties ; heterocyclic aromatic amines ; cooking process ; mathematical modeling
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.615
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP