logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOCWIN-PODSIADLA MARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Maria Kocwin-Podsiadla, Elzbieta Krzecio, Edward Pospiech, Andrzej Lyczynski, Katarzyna Antosik, Bozena Grzes, Andrzej Zybert, Halina Sieczkowska
Tytuł: Selection of pork meat quality traits : Estimation of culinary and technological quality on the basis of measurements after slaughter
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2005, vol. 20, 2, s. 21-23, bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP