logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KOCWIN-PODSIADLA M
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2003
Autorzy: E. Krzęcio, K. Antosik, H. Sieczkowska, M. Kocwin-Podsiadla, J. Kurył, E. Pospiech, A. Łyczyński, B. Miszczuk
Tytuł: The culinary and technological usefulness of meat of fatteners the crossbreedings od the Danish Landrace gilts and Duroc boars slaughtered at different weight
Tytuł równoległy: Ocena wartości kulinarnej i przetwórczej mięsa tuczników na przykładzie mieszańców pochodzących z krzyżowania loch duńskiej Landrace z knurami Duroc, ubijanych przy róznej masie ciała
W: Effect of genetic and non-genetic factors on carcass and meat quality of pigs : IVth International Scientific Conference, Siedlce, April 24-25, 2003, Summaries of posters.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2003]
Szczegóły: s. 28-29
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP