logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KNIAT R
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2000
Autorzy: A. Medyński, E. Pospiech, R. Kniat
Tytuł: Effect of various concentrations of lactic acid and sodium chloride on selected physico-chemical meat traits
Źródło: Meat Sci. - 2000, vol. 55, iss. 3, s. 285-290, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 18 lutego 2019].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; beef ; lactic acid ; salt ; water holding capacity ; texture
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.278
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP