logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KLOCKIEWICZ-KAMIŃSKA E
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2002
Autorzy: W. Błaszczak, J. Gralik, E. Klockiewicz-Kamińska, J. Fornal, J.R. Warchalewski
Tytuł: Effect of γ-radiation and microwave heating on endosperm microstructure in relation to some technological properties of wheat grain
Źródło: Nahr.-Food. - 2002, vol. 46, no. 2, s. 122-129, il., bibliogr.
p-ISSN: 0027-769X
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line w ramach konsorcjum Wiley. - Od vol. 48, no. 4 zmiana tytułu czasopisma na "Molecular Nutrition and Food Research"
Polskie słowa kluczowe: zboża ; pszenica ; ziarno ; promieniowanie gamma ; ogrzewanie mikrofalowe ; ziarno napromieniowane ; bielmo ; mikrostruktura ; właściwości technologiczne
Angielskie słowa kluczowe: gamma-radiation ; microwave heating ; wheat ; grain ; irradiation ; endosperm
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.522
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 1995
Autorzy: E. Klockiewicz-Kamińska, J.R. Warchalewski, D. Piasecka-Kwiatkowska
Tytuł: The α-amylase, α-amylase inhibitor and proteinase inhibitor activities of proteins extracted from wheat varieties and their influence on the baking quality
Źródło: Nahr.-Food. - 1995, vol. 39, no. 3, s. 209-218, il., bibliogr., abstr., Zsfassung.
p-ISSN: 0027-769X
Uwagi: Od vol. 48, no. 4 zmiana tytułu czasopisma na "Molecular Nutrition and Food Research".
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/3
Rok: 1992
Autorzy: J.R. Warchalewski, D. Piasecka, E. Klockiewicz-Kamińska
Tytuł: Poszukiwanie współzależności między aktywnością biologiczną wybranych odmian pszenicy, a ich przydatnością technologiczną
W: Postęp w Technologii i Chemii Żywności : Materiały XXIII Sesji Naukowej Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Poznań, 17-18 września 1992.
Adres wydawniczy: Poznań : [Akademia Rolnicza], [1992]
Szczegóły: s. 43-46, il., bibliogr.
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP