logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KICKA E
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Z. Wiśniewska, M. Kasprowicz-Potocka, A. Zaworska-Zakrzewska, E. Kicka, A. Kreuschner
Tytuł: The effect of different methods of processing lentil seeds on their nutritional value
W: Third International Legume Society Conference ILS3: Legumes for human and planet health : 21-24 May 2019, Poznań, Poland, Book of abstracts / E.
Adres wydawniczy: Poznań : Fundacja UAM w Poznaniu, 2019
Szczegóły: s. 165
ISBN: 978-83-950380-1-3
Angielskie słowa kluczowe: lentils ; processing ; nutritional value
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP