logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KALINOWSKA AGATA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski, Agata Kalinowska
Tytuł: Zmiany lipidów w wędlinach podrobowych typu pasztetowa z dodatkiem oleju
Źródło: Med. Weter. - 2014, vol. 70, nr 4, s. 232-236, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Angielskie słowa kluczowe: liver susage ; liver pate ; acid number ; peroxide value ; TBARS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.218
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2010
Autorzy: Agnieszka Bilska, Agata Kalinowska, Grażyna Szczepańska
Tytuł: Wpływ wybranych dodatków technologicznych na przechowalnicze zmiany frakcji tłuszczowej wędlin pofrobowych typu pasztetowa
W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Wrocław, 20-21 maja 2010.
Adres wydawniczy: [Wrocław] : [Uniwersytet Przyrodniczy], [2010]
Szczegóły: s. 51
ISBN: 978-83-923549-4-9
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP