logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: KACZMAREK PIOTR
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2004
Autorzy: Karolina Szulc, Piotr Kaczmarek, Janusz T. Buczyński, Anna Rząsa, Piotr Luciński
Tytuł: The impact of fish meal on production results of pig fattening
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 205-209, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: pig fattening ; fish meal ; metabolizable energy ; protein
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2004
Autorzy: Karolina Szulc, Piotr Kaczmarek, Piotr Luciński
Tytuł: Wykorzystanie różnych źródeł białka w żywieniu tuczników
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2004, R. 42, nr 11, s. 78-81, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: żywienie zwierząt ; trzoda chlewna ; tuczniki ; białka ; źródła białka
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 0.500
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2004
Autorzy: Karolina Szulc, Piotr Kaczmarek
Tytuł: Zastosowanie produktów rybnych w żywieniu tuczników
Źródło: Trzoda Chlewna. - 2004, R. 42, nr 12, s. 48-49, il.
p-ISSN: 0137-6764
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; tuczniki ; żywienie zwierząt ; produkty rybne
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 0.500
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP