logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JASZEWSKA MARIA
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2006
Autorzy: Maria Jaszewska, Wiesława Kalka, Jan Zabielski
Tytuł: Wpływ przechowywania na konsystencję zbożowych produktów śniadaniowych zanurzonych w mleku
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 261
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: produkty śniadaniowe ; produkty zbożowe ; przechowywanie ; konsystencja ; chrupkość
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2006
Autorzy: Wiesława Kalka, Maria Jaszewska, Jan Zabielski
Tytuł: Zmiany wyróżników jakości ekstraktów kaw zbożowych w zróżnicowanych warunkach przechowywania
W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku : XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006.
Adres wydawniczy: Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2006
Szczegóły: s. 263
ISBN: 83-7421-075
Polskie słowa kluczowe: kawa zbożowa ; ekstrakty kawy ; jakość ; przechowywanie ; warunki przechowywania ; zmiany jakościowe
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/5
Rok: 2005
Autorzy: Maria Jaszewska, Wiesława Kalka, Jan Zabielski
Tytuł: Możliwości prognozowania trwałości zbożowych produktów śniadaniowych
W: Technologia i Biotechnologia Żywności - teraźniejszość i przyszłość : XXXVI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Szczecin, 13-14 września 2005, Streszczenia referatów i doniesień.
Adres wydawniczy: Szczecin : Akademia Rolnicza, 2005
Szczegóły: s. 144
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/5
Rok: 2005
Autorzy: Wiesława Kalka, Maria Jaszewska, Jan Zabielski
Tytuł: Stabilność jakości koncentratów napojów w warunkach przechowywania
W: Technologia i Biotechnologia Żywności - teraźniejszość i przyszłość : XXXVI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Szczecin, 13-14 września 2005, Streszczenia referatów i doniesień.
Adres wydawniczy: Szczecin : Akademia Rolnicza, 2005
Szczegóły: s. 145
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/5
Rok: 1987
Autorzy: Marek Gogolewski, Małgorzata Kałucka, Maria Jaszewska, Ireneusz Skrzypczak
Tytuł: Zmiany zawartości tokoferoli i zaawansowania autooksydacji lipidów w przechowywanych mieszankach paszowych
Źródło: Biul. Inform. Inst. Gospod. Mag. - 1987, nr. 9/10, s. 5-22, bibliogr.
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP