logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: JANOWICZ MONIKA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Małgorzata Wroniak, Agnieszka Rękas, Aleksander Siger, Monika Janowicz
Tytuł: Microwave pretreatment effects on the changes in seeds microstructure, chemical composition and oxidative stability of rapeseed oil
Źródło: LWT-Food Sci. Technol. - 2016, vol. 68, s. 634-641, il., bibliogr.
p-ISSN: 0023-6438
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 stycznia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: canolol ; fatty acid composition ; microwave pretreatment ; oxidative stability ; tocochromanol contents
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.329
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP