logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HOJBERG O
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: D. Józefiak, S. Świątkiewicz, B. Kierończyk, M. Rawski, J. Długosz, R. M. Engeberg, O. Hojberg
Tytuł: Clostridium perfringens challenge and dietary fat type modifies performance, microbiota composition and histomorphology of the broiler chicken gastrointestinal tract [*]
Źródło: Eur. Poult. Sci. - 2016, vol. 80, bibliogr.
p-ISSN: 1612-9199
Uwagi: Opublikowano: 21.04.2016.
Angielskie słowa kluczowe: broiler chicken ; Clostridium perfringens ; dietary fat type ; microbiota ; histomorphology
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: D. Józefiak, B. Kierończyk, M. Rawski, M. Hejdysz, A. Rutkowski, R. M. Engeberg, O. Hojberg
Tytuł: Clostridium perfringens challenge and dietary fat type affect broiler chicken performance and fermentation in the gastrointestinal tract
Źródło: Animal. - 2014, vol. 8, iss. 6, s. 912-922, bibliogr.
p-ISSN: 1751-7311 e-ISSN: 1751-732X
Angielskie słowa kluczowe: broiler chickens ; Clostridium perfringens ; fat ; digestibility ; fermentation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.841
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP