logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: HASSANIEN MINAR M M
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Minar M. M. Hassanien, Adel G. Abdel-Razek, Magdalena Rudzińska, Aleksander Siger, Katarzyna Ratusz, Roman Przybylski
Tytuł: Phytochemical contents and oxidative stability of oils from non-traditional sources
Źródło: Eur. J. Lipid Sci. Technol. - 2014, vol. 116, 11, s. 1563-1571, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-7697 e-ISSN: 1438-9312
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 listopada 2014].
Angielskie słowa kluczowe: fatty acids ; non-traditional oil sources ; oxidative stability ; phytosterols ; tocopherols ; tocotrienols
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.812
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Adel G. Abdel-Razek, Minar M. M. Hassanien, Magdalena Rudzińska, Aleksander Siger, Katarzyna Ratusz
Tytuł: Blending of some vegetable oils for achieving more bioactive phytonutrients components and oxidative stability
W: XXII Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych : Przysiek k/Torunia, 29-30 maja 2014 r.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2014
Szczegóły: s. 35
Angielskie słowa kluczowe: blending of vegetable oils ; tocochromanols ; phytosterols ; phytostanols ; rapeseed oil ; rice bran oil ; black cumin seed oil ; phytonutrients
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2014
Autorzy: Minar M. M. Hassanien, Adel G. Abdel-Razek, Magdalena Rudzińska, Katarzyna Ratusz, Aleksander Siger
Tytuł: Rapeseed oil blended with wheat germ and apricot kernel oils for achieving both high quality criteria and oxidative stability of their blends
W: XXII Międzynarodowa Konferencja Naukowa Postępy w technologii tłuszczów roślinnych : Przysiek k/Torunia, 29-30 maja 2014 r.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2014
Szczegóły: s. 38
Angielskie słowa kluczowe: rapeseed oil ; wheat germ ; apricot kernel oil ; fatty acid composition oxidative stability
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP