logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GUTSCHE MATEUSZ
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/7
Rok: 2020
Autorzy: Bogna Zawieja, Agnieszka Makowska, Mateusz Gutsche
Tytuł: Prediction of selected rheological characteristics of wheat based on Glutopeak test parameters
Źródło: J. Cereal Sci. - 2020, vol. 91, 102898, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0733-5210
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 stycznia 2020].
Angielskie słowa kluczowe: wheat ; classical rheological parameters ; GlutoPeak ; sequential ; logistic and PLS regression models
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.452
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/7
Rok: 2013
Autorzy: Wiktor Obuchowski, Mateusz Gutsche, Agnieszka Makowska
Tytuł: Czynniki kształtujące cechy jakościowe mąki przeznaczonej do produkcji wafli
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2013, R. 20, nr 4 (89), s. 170-183, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2013].
Polskie słowa kluczowe: mąka waflowa ; lepkość wypływowa ; uszkodzenia skrobi ; czas agregacji glutenu
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.311
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/7
Rok: 2010
Autorzy: Wiktor Obuchowski, Konrad Banecki, Mateusz Gutsche
Tytuł: Charakterystyka wybranych odmian pszenżyta jako potencjalnego surowca do produkcji chleba chrupkiego metodą ekstruzji
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2010, t. 15, nr 3, s. 13-17, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
4/7
Rok: 2010
Autorzy: Agnieszka Makowska, Łukasz Baumann, Wiktor Obuchowski, Mateusz Gutsche
Tytuł: Wpływ warunków ekstruzji na wybrane cechy ekstrudatów pszenżytnich
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2010, t. 15, nr 3, s. 93-98, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
5/7
Rok: 2010
Autorzy: Agnieszka Makowska, Agnieszka Chmielińska, Jan Kiryluk, Mateusz Gutsche
Tytuł: Wpływ wybranych cech surowca na współczynnik ekspansji i gestość właściwą ekstrudatów pszenżytnich
Źródło: Prz. Zboż.-Młyn. - 2010, R. 54, nr 8, s. 38-40, bibliogr.
p-ISSN: 0033-2461
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/7
Rok: 2009
Autorzy: Agnieszka Makowska, Wiktor Obuchowski, Mateusz Gutsche
Tytuł: Właściwości mąki orkiszowej jako surowca do produkcji makaronu
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2009, t. 14, nr 1, s. 41-47, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
7/7
Rok: 2008
Autorzy: Mateusz Gutsche, Wiktor Obuchowski, Agnieszka Makowska
Tytuł: Ocena przydatności mąk pasażowych z przemiału pszenicy do produkcji wafli
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2008, t. 13, nr 4, s. 62-67, bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP