logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GRZYMISŁAWSKA MAŁGORZATA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Monika Szulińska, Marta Stępień, Matylda Kręgielska-Narożna, Joanna Suliburska, Damian Skrypnik, Monika Bąk-Sosnowska, Magdalena Kujawska-Łuczak, Małgorzata Grzymisławska, Paweł Bogdański
Tytuł: Effects of green tea supplementation on inflammation markers, antioxidant status and blood pressure in NaCl-induced hypertensive rat model
Źródło: Food Nutr. Res. - 2017, vol. 61, iss. 1, art. no. 1295525, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1654-6628 e-ISSN: 1654-661X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 października 2017].
Angielskie słowa kluczowe: diet supplementation ; hypertension ; inflammatory status ; antioxidants ; oxidative stress
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.086
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP