logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GRZEŚKOWIAK E
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2002
Autorzy: E. Pospiech, S. Kien, B. Grześ, K. Borzuta, E. Grześkowiak, M. Szalata, A. Medyński, B. Mikołajczak
Tytuł: Elektrostymulacja tusz świń a jakość ich mięsa
W: Nauka o żywności : Osiągnięcia i perspektywy : XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 10-11 września 2002, Streszczenia wykładów i komunikatów.
Adres wydawniczy: Lublin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2002
Szczegóły: s. 167
ISBN: 83-917658-0-6
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2002
Autorzy: E. Pospiech, K. Borzuta, E. Grześkowiak, J. Strzelecki, B. Grześ
Tytuł: Ocena właściwości fizycznych słoniny ze świń o zróżnicowanej mięsności
W: Nauka o żywności : Osiągnięcia i perspektywy : XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 10-11 września 2002, Streszczenia wykładów i komunikatów.
Adres wydawniczy: Lublin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2002
Szczegóły: s. 199
ISBN: 83-917658-0-6
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP