logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GREASER MARION L
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2005
Autorzy: Milena Szalata, Edward Pospiech, Marion L. Greaser, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak
Tytuł: Titin and troponin T changes in relation to tenderness of meat from pigs of various meatiness
Tytuł równoległy: Przemiany titiny i troponiny T a kruchość mięsa świń o zróżnicowanej mięsności
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2005, vol. 14/55, no. 2, s. 139-144, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 lutego 2017].
Angielskie słowa kluczowe: pork ; tenderness ; protein degradation ; titin ; troponin T
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2004
Autorzy: Edward Pospiech, Milena Szalata, Riette L. J. M. van Laack, Andrzej A. Sosnicki, Marion L. Greaser
Tytuł: Tenderness and protein changes of pork in relation to pig genotype (RN-) and rate of postmortem glycolysis
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 257-261, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: pork ; meat defects ; tenderness ; troponin T ; titin ; meat quality ; pig genotype
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2002
Autorzy: Edward Pospiech, Marion L. Greaser, Beata Mikolajczak, Wen Chiang, Mirosława Krzywdzińska
Tytuł: Thermal properties of titin from porcine and bovine muscles
Źródło: Meat Sci. - 2002, vol. 62, iss. 2, s. 187-192, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0309-1740
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 czerwca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: titin ; thermal properties ; porcine muscles ; bovine muscles
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.252
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 1997
Autorzy: Edward Pospiech, Beata Mikołajczak, Marion L. Greaser, Wen Chiang, Mirosława Krzywdzińska, Jerzy Stangierski, Bożena Grześ
Tytuł: Właściwości termiczne titiny z mięśni świń i bydła
W: Postępy w technologii i chemii żywności : XXVIII Sesja Naukowa, Streszczenia doniesień.
Adres wydawniczy: Gdańsk : Politechnika Gdańska, 1997
Szczegóły: s. 7
ISBN: 83-906490-5-5
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP