logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GRABOWSKA J
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: M. Kidon, J. Grabowska, D. Walkowiak-Tomczak, E. Radziejewska-Kubzdela, R. Bieganska-Marecik, K. Młynarczyk
Tytuł: A comparison of bioactive compounds in drying purple-fleshed apples
Źródło: J. EcoAgriTour. - 2015, spec. iss., s. 147
p-ISSN: 1844-8577
Uwagi: NEEFood 3rd North and East European Congress on Food, Global and Local Challenges in Food Science and Technology Brasov, Romania, 20 to 23 may 2015. NEEFood Congress 2015. Book of Abstracts
Angielskie słowa kluczowe: purple-fleshed apples ; polyphenolic compounds ; anthocyanins ; antioxidant activity
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP