logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GOLDMAN E G
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: J. Kobus-Cisowska, O. Szczepaniak, D. Szymanowska, M. Dziedziński, M. Ligaj, K. Szymandera-Buszka, P. Szulc, E. G. Goldman
Tytuł: Evaluation of usefulness of selected food compounds as an active substances with modulating abbility of bitter taste in chocolate
W: The 1st International Conference on Agriculture, Food Security and Safety (AgroFood 2019) : 07th-<08>th November 2019, Colombo, Sri Lanka, Book of abstracts / Ed. by Samith Abubaker, Asna Urooj.
Adres wydawniczy: Kelanimulla : iConferences, 2019
Szczegóły: s. 15
ISBN: 978-955-3450-02-9
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; health ; bitter ; taste ; MCF 7 ; modulators
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP