logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GANDECKI GRZEGORZ
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Joanna Kobus-Cisowska, Dominik Kmiecik, Bartosz Kulczyński, Grzegorz Gandecki
Tytuł: Wpływ czasu przechowywania na zmiany liczby nadtlenkowej i anizydynowej mrożonych ziemniaczanych produktów smażonych
Źródło: Biul. IHAR. - 2016, nr 279, s. 55-63, bibliogr.
p-ISSN: 0373-7837
Polskie słowa kluczowe: przechowywanie długoterminowe ; liczba nadtlenkowa ; liczba anizydynowa ; mrożone produkty ziemniaczane ; wyróżniki jakości tłuszczu
Angielskie słowa kluczowe: long-lasting storage ; fat quality indexes ; frozen potatoes products ; anisidine value ; peroxide value
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP