logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: GAJC-WOLSKA J
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2013
Autorzy: J. Gajc-Wolska, T. Spiżewski, A. Grabowska
Tytuł: The effect of seaweed extracts on the yield and quality parameters of broccoli (Brassica oleracea var. Cymosa l.) in open field production
W: I World Congress on the Use of Biostimulants in Agriculture / Ed. P. Brown, M. Ponchet, S. Saa Silva.
Adres wydawniczy: Catania : International Society for Horticultural Science, 2013
Seria: Acta Horticulturae, 0567-7572 ; 1009
Szczegóły: s. 83-89
ISBN: 978-90-66056-46-6
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 grudnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: physioactivators ; cultivar ; chemical composition
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: R. Zawirska-Wojtasiak, M. Gośliński, M. Szwacka, J. Gajc-Wolska, S. Mildner-Szkudlarz
Tytuł: Aroma evaluation of transgenic, thaumatin II-producing cucumber fruits
Źródło: J. Food Sci. - 2009, vol. 74, no. 3, s. 204-210, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0022-1147 e-ISSN: 1750-3841
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 czerwca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: cucumber fruit aroma ; Cucumis sativus ; distillation ; SPME ; electronic nose ; GC/MS ; thaumatin II ; transgenic lines
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.601
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP