logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRANKOWSKA AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2005
Autorzy: Piotr Ślósarz, Marek Stanisz, Adam Gut, Andrzej Łyczyński, Marian Pietrzak, Agnieszka Frankowska
Tytuł: Assessment of marbling in lamb meat on the basis of digital ultrasound image anlysis
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2005, no. 2, s. 193-196, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Quality and meat present situation and perspectives in its improvement.
Polskie słowa kluczowe: owce ; tłuszcz międzymięśniowy
Angielskie słowa kluczowe: sheep ; intramuscular fat ; ultrasound ; image analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Agnieszka Frankowska
Tytuł: Nastał czas wykotów owiec...
Źródło: Porad. Gospod. - 2005, 3, s. 28-29, il.
p-ISSN: 0137-6780
Polskie słowa kluczowe: rozród zwierząt ; owce ; wykoty ; poród ; opieka nad zwierzętami ; pomoc przy porodzie
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP