logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRANKOWSKA A
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: P. Ślósarz, M. Stanisz, A. Gut, A. Łyczyński, M. Pietrzak, A. Frankowska
Tytuł: Assessment of marbling in lamb meat on the basis of digital ultrasound image analysis
Tytuł równoległy: Ocena marmurkowatości mięsa jagniąt na podstawie cyfrowej analizy obrazów USG
W: Jakość surowca mięsnego: stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu : Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Baranowo, 14-15 IX 2005, Streszczenia wykładów plenarnych i doniesień.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2005]
Szczegóły: s. 109
Polskie słowa kluczowe: mięso jagnięce ; ultrasonografia
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP