logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRALA AGNIESZKA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Agnieszka Frala, Ryszard Kowalski, Agnieszka Waśkiewicz, Tomasz Szablewski
Tytuł: Wpływ marynowania na powstawanie heterocyklicznych amin w mięsie poddawanym grillowaniu
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2015, t. 20, nr 1, s. 46-51, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600 e-ISSN: 2392-1765
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: mięso ; gillowanie ; heterocykliczne aminy aromatyczne
Angielskie słowa kluczowe: meat ; grilling ; heterocyclic aromatic amines
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Paulina Górecka, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Agnieszka Frala
Tytuł: Poszukiwanie optymalnej metody wyodrębniania alergenów sojowych z produktów mięsnych
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2014, z. 579, s. 9-15, il., bibliogr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 28 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: alergeny ; ekstrakcja białek ; farsz parówkowy ; soja
Angielskie słowa kluczowe: allergens ; protein extraction ; stuffing ; soy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP