logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FRĄCKOWIAK KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Dorota Klensporf-Pawlik, Małgorzata Majcher, Katarzyna Frąckowiak
Tytuł: Evaluation of the effect of roasted constituents on the antioxidant activity of cereal coffee
Tytuł równoległy: Ocena wpływu prażonych składników na aktywność przeciwutleniającą kawy zbożowej
Źródło: Towarozn. Probl. Jakości. - 2017, 1 (50), s. 128-134, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1733-747X
Polskie słowa kluczowe: substytuty kawy ; aktywność przeciwutleniająca ; FRAP
Angielskie słowa kluczowe: cereal coffee ; antioxidant activity ; FRAP
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP