logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FORNAL E
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/7
Rok: 2018
Autorzy: A. Stachniuk, B. Berecka, M. Montowska, E. Fornal
Tytuł: LC/MS-based discovery of metabolic markers for the quality control of fruit and seed oils, Book of Abstracts
W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products : Lublin (Poland), June 4th - 7th, 2018.
Adres wydawniczy: Lublin : Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit, Faculty of Pharmacy, Medical University, 2018
Szczegóły: s. 78, bibliogr.
ISBN: 978-83-923841-9-9
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/7
Rok: 2018
Autorzy: A. Luciuk, E. Parfieniuk, M. Montowska, E. Fornal
Tytuł: LC/QTOF based approaches for identifying fish species in raw and processed food
W: 6th Conference of Polish Mass Spectrometry Society : Warsaw, 23-26.04.2018, Book of Abstracts / Ed. Witold Danikiewicz, Grzegorz Spólnik, Rafal Szmigielski, Paweł Świder.
Adres wydawniczy: Warszawa : Institute of Organic Chemistry. Polish Academy of Sciences, 2018
Szczegóły: s. 79, bibliogr.
ISBN: 978-83-940417-4-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/7
Rok: 2018
Autorzy: E. Fornal, M. Montowska
Tytuł: Liquid chromatography - mass spectrometry strategies for identifying and quantifying adulteration of mammal meat, poultry and fish species in raw and processed food
W: 6th Conference of Polish Mass Spectrometry Society : Warsaw, 23-26.04.2018, Book of Abstracts / Ed. Witold Danikiewicz, Grzegorz Spólnik, Rafal Szmigielski, Paweł Świder.
Adres wydawniczy: Warszawa : Institute of Organic Chemistry. Polish Academy of Sciences, 2018
Szczegóły: s. 21, bibliogr.
ISBN: 978-83-940417-4-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/7
Rok: 2018
Autorzy: M. Montowska, K. Kotecka, E. Fornal
Tytuł: Porównanie profili białkowych ryb surowych i przetworzonych
W: X Polska Konferencja Chemii Analitycznej: Od chemii wszystko się zaczyna : Lublin, 1-5 lipca 2018 roku / Red. nauk. Monika Waksmundzka-Hajnos.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2018
Szczegóły: s. 274
ISBN: 978-83-943480-1-4
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/7
Rok: 2018
Autorzy: E. Fornal, A. Łuciuk, M. Montowska, A. Stachniuk
Tytuł: Zastosowania LC/QTOF w identyfikacji peptydomicznych i metabolomicznych markerów różnicujących gatunki ryb w produktach surowych i termicznie przetworzonych
W: X Polska Konferencja Chemii Analitycznej: Od chemii wszystko się zaczyna : Lublin, 1-5 lipca 2018 roku / Red. nauk. Monika Waksmundzka-Hajnos.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo Malamut, 2018
Szczegóły: s. 73
ISBN: 978-83-943480-1-4
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/7
Rok: 2016
Autorzy: M. Montowska, E. Fornal
Tytuł: Identification of soy, milk and egg white peptide markers for quantification of non-meat additives in processed meat products
W: 1st Food Chemistry Conference: Shaping the future od food quality, health and safety : 30 October - 1 November 2016, Amsterdam, The Netherlands.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2016
Szczegóły: [P1.2.02]
Polskie słowa kluczowe: zafałszowania żywności ; LC-QTOF-MS/MS ; markery petydowe ; badania ilościowe bez znakowania
Angielskie słowa kluczowe: food adulteration ; LC-QTOF-MS/MS ; peptide markers ; label-free quantification
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
7/7
Rok: 2016
Autorzy: M. Montowska, E. Fornal
Tytuł: Label-free relative quantification of meat proteins for evaluation of species composition of processed meat products
W: 1st Food Chemistry Conference: Shaping the future od food quality, health and safety : 30 October - 1 November 2016, Amsterdam, The Netherlands.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2016
Szczegóły: [P1.2.01]
Polskie słowa kluczowe: zafałszowania żywności ; LC-QTOF-MS/MS ; markery petydowe ; badania ilościowe bez znakowania
Angielskie słowa kluczowe: food adulteration ; LC-QTOF-MS/MS ; peptide markers ; label-free quantification
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP