logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOKSOWICZ-FLACZYK JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Jacek Wójtowski, Romualda Danków, Joanna Foksowicz-Flaczyk, Katarzyna Grajek
Tytuł: Dodatki ziołowe w żywieniu krów, owiec i kóz mlecznych
Źródło: Życie Weter. - 2019, R. 94, nr 8, s. 556-560, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-6810
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: herbs ; feed additives ; cows ; sheep ; goat ; milk
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2017
Autorzy: Piotr Nowak, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Anita Zaworska, Włodzimierz Nowak, Barbara Stefańska, Anna Sip, Włodzimierz Grajek, Wojciech Juzwa, Marcin Taciak, Marcin Barszcz, Anna Tuśnio, Katarzyna Grajek, Joanna Foksowicz-Flaczyk, Andrzej Frankiewicz
Tytuł: The effect of eubiotic feed additives on the performance of growing pigs and the activity of intestinal microflora
Źródło: Arch. Anim. Nutr. - 2017, vol. 71, no. 6, s. 455-469, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1745-039X e-ISSN: 1477-2817
Angielskie słowa kluczowe: digestive tract ; microbial flora ; performance ; pigs ; prebiotics ; probiotics ; synbiotics
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.887
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
3/3
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Grajek, Anna Sip, Joanna Foksowicz-Flaczyk, Anna Dobrowolska, Agnieszka Wita
Tytuł: Adhesive and hydrophobic properties of the selected LAB isolated from gastrointestinal tract of farming animals
Źródło: Acta Biochim. Pol. - 2016, vol. 63, no. 2, s. 311-314, il., bibliogr.
p-ISSN: 0001-527X e-ISSN: 1734-154X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 stycznia 2017].
Polskie słowa kluczowe: bakterie fermentacji mlekowej ; adhezja ; hydrofobowość
Angielskie słowa kluczowe: lactic acid bacteria ; aghesion ; hydrophobicity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.159
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP