logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FILIPCZUK MAGDALENA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2012
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Magdalena Filipczuk, Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Magdalena Człapka-Matyasik, Jozef Korczak
Tytuł: Selected fruit extracts as lipid oxidation process interrupting agents
W: Proceedings. Science and Technology Innovation for Healthy Cereals and Oils : 14th ICC Cereal and Bread Congress and Forum on Fats and Oils, August 6-9, 2012, Beijing, China.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2012]
Szczegóły: s. 293
Angielskie słowa kluczowe: fruits ; polyphenols ; linoleic acid ; liposomes ; antioxidant activity
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2012
Autorzy: Dominik Kmiecik, Anna Gramza-Michałowska, Magdalena Filipczuk, Magdalena Człapka-Matyasik, Joanna Kobus-Cisowska, Józef Korczak
Tytuł: Selected fruit extracts as source of potential antioxidants in lipid systems
W: Proceedings. Science and Technology Innovation for Healthy Cereals and Oils : 14th ICC Cereal and Bread Congress and Forum on Fats and Oils, August 6-9, 2012, Beijing, China.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], [2012]
Szczegóły: s. 289
Angielskie słowa kluczowe: fruits ; polyphenols ; Rancimat ; Oxidograph ; oven test ; antioxidant activity
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak, Małgorzata Jezierska, Andrzej Sidor, Magdalena Filipczuk, Michał Ostrowski
Tytuł: Stabilność oksydacyjna liposomów z dodatkiem ekstraktów wybranych owoców
W: Współczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej : Konferencja naukowa, Poznań, 26-27.09.2012, Streszczenia wykładów i plakatów.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2012
Szczegóły: s. 161
Polskie słowa kluczowe: liposomy ; owoce ; ekstrakty roślinne ; aktywność przeciwutleniająca ; TBARS ; CLA
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP