logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DZIEDZIC JOANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: P. Konieczny, R. Cegielska-Radziejewska, E. Mroczek, J. Dziedzic
Tytuł: Analysis of air quality in selected areas of a poultry processing plant with the use of a microbiological air sampler
Źródło: Braz. J. Poult. Sci. - 2016, vol. 18, no. 3, s. 401-406, il., bibliogr.
p-ISSN: 1516-635X e-ISSN: 1806-9061
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 stycznia 2017].
Polskie słowa kluczowe: zakłady przetwórstwa drobiu ; powietrze ; jakość mikrobiologiczna ; metoda zderzeniowa
Angielskie słowa kluczowe: poultry processing plant ; microbiological air quality ; impaction technique
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.465
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Piotr Konieczny, Joanna Dziedzic, Renata Cegielska-Radziejewska, Ewelina Mroczek
Tytuł: Analiza jakości powietrza w wybranych pomieszczeniach produkcyjnych zakładu drobiarskiego z zastosowaniem mikrobiologicznego próbnika powietrza
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 54-57
Polskie słowa kluczowe: powietrze ; jakość mikrobiologiczna ; próbnik powietrza ; zakłady spożywcze
Angielskie słowa kluczowe: air ; microbial quality ; air sampler ; food processing plant
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Danuta Górecka, Patrycja Komolka, Joanna Dziedzic, Paulina Smoczyńska, Ewa Flaczyk, Andrzej Sidor
Tytuł: Using biologically active substances in the production of confectionery products
Tytuł równoległy: Wykorzystanie substancji biologicznie aktywnych w wyrobach cukierniczych
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 84-85
Polskie słowa kluczowe: wyroby cukiernicze ; substancje biologicznie czynne ; inulina ; aronia ; morwa
Angielskie słowa kluczowe: confectionery ; biologically active substances ; inulin ; chokeberry ; mulberry
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP