logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DZIEDZIŃSKI MACIEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Joanna Kobus-Cisowska, Daria Szymanowska, Paulina Maciejewska, Oskar Szczepaniak, Maciej Dziedziński
Tytuł: Wpływ leżakowania orzechów kokosowych na aktywność enzymatyczną i właściwości fizyko-chemiczne wody kokosowej
W: Nauka, technologia i innowacje w żywności i żywieniu : XLIV Konferencja Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, Łódź, 3-4 lipca 2019 r., Komunikaty / Red. Joanna Oracz, Joanna Grzelczyk, Robert Klewicki, Dorota Żyżylewicz.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, 2019
Szczegóły: s. 50
ISBN: 978-83-66287-13-6
Polskie słowa kluczowe: woda kokosowa ; orzechy kokosowe ; aktywność enzymatyczna
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2019
Autorzy: Monika Przeor, Maciej Dziedziński, Oskar Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska, Marta Ligaj, Daria Szymanowska, Piotr Szulc, Dominik Kmiecik
Tytuł: Ocena możliwości wykorzystania nasion konopii siewnej Cannabis sativa jako składnika batonów owocowo-zbożowych decydującego o potencjale przeciwutleniającym
W: XXIV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ; VII International Session of Young Scientific Staff "Żywność - wczoraj, dziś i na zdrowe jutro" : Olsztyn, 23-24 maja 2019 r.
Adres wydawniczy: [Olsztyn] : [b.w.], 2019
Szczegóły: s. 81
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP